Skip to content Skip to footer

En toen was er kalkoen! - Zaterdag 23 december

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

23 december @ 20:00 - 22:30

€8.00 – €10.00

Dit stuk is geschreven door Ruud en Sven de Ridder, meesters in het schrijven van kerststukken. Het wordt geregisseerd door Bernard Tholen.

Het speelt zich af op Kerstavond. Een aantal jaren geleden is vader overleden, hij had meerdere kinderen uit 2 huwelijken, die elkaar al jaren niet meer hebben gezien. Wilma, die in het ouderlijk huis woont, heeft al haar (half-) broers en zussen zonder partner uitgenodigd. Terwijl de kalkoen in voorbereiding is, loopt het huis vol. Iedereen valt van de ene in de andere verbazing, allemaal hebben ze verschillende verwachtingen voor deze avond, zeker nu er is verteld dat er na al die jaren nog “iets van een erfenis” is. Bent u benieuwd hoe dit afloopt? Kom kijken!

Indien u met een rollator of rolstoel komt, gelieve dit aan te geven bij de notities. We zorgen dan voor een plek met maximaal 1 extra persoon. Er is ringleiding aanwezig. Deze is door inschakeling bij gehoorapparaat direct automatisch te gebruiken.

Voor vragen mag u altijd mailen naar info@eenakterhapert.nl

 

Indien u met een grote groep komt, verzoeken we u de kaarten in één keer te bestellen.

Gegevens

Datum:
23 december
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€8.00 – €10.00
Evenement Categorie:

Locatie

MFA Hart van Hapert
Hapert, + Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
23 december - Vroege vogels
“En toen was er kalkoen!” Zaterdag 23 december 20:00 uur MFA Hart van Hapert – Kerkzaal Alvast veel plezier bij de voorstelling!
8.00
86 beschikbaar
Bekijk nu

Onze Sponsoren

Toneelvereniging
de Eenakter

Adres

Toneelvereniging de Eenakter
Herderstasje 12,
5527KA Hapert

Socials
Nieuwsbrief

Eenakter Hapert © 2023.
Website door Redfur in samenwerking met Kleur M

Ontvang onze nieuwsbrief!