Hotel te koop

Wij hebben ervan genoten om onze klucht ‘Hotel te koop’ voor u te mogen spelen. Ook willen we u bedanken voor uw gelach tijdens de voorstelling en uw complimenten na de uitvoering.

 

Het stuk is bewerkt en geregisseerd door John Verhees, een nieuwe aanwinst voor de vereniging. Hij laat je genieten met zijn creatieve ideeën.
We hebben 26, 27 oktober, 1 en 2 november prachtige voorstellingen op de planken neergezet.

 

Het was een hilarische klucht vol met verwikkelingen die de lachspieren flink op de proef stelde.

 

Over hotel te koop

Van vogelliefhebber tot dromerig dienstmeisje, of is ze niet zo dromerig als ze eruit ziet? De hoteleigenaren Simon en Emma willen zo graag met pensioen, maar dan moet eerst het hotel verkocht worden. Gaat dat lukken? Hm, met een beetje vuur in de kont misschien wel. En daar zorgen de bijzondere gasten wel voor. Het is nu of nooit. Het personeel laat zich (niet en dan weer wel) van de beste kant zien. Want je zou toch zomaar je kerstpakket mis kunnen lopen! En dan is er nog oma die subtiel aanwezig is en voor een verrassing zorgt op het eind.

 

Voorbereidingen 2020

Nog nagenietend van de geweldige energie van ‘Hotel te koop’ beginnen wij binnenkort alweer met de voorbereidingen van onze volgende productie. In het voorjaar 2020 zetten we hierover meer informatie op onze website en op onze Facebookpagina.

Volg ons op Facebook

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Toneelvereniging de Eenakter? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

 

 

 

Hotel te koop