Hotel te koop

Op dit moment zijn we bezig met onze nieuwe productie "Hotel te koop." Dit stuk wordt aangepast en geregisseerd door John Verhees.

De uitvoeringen vinden plaats op 26 en 27 oktober 2019 en 1 en 2 november 2019.

Bestel hier direct uw tickets

of bel naar: 0610846510. 

Simon en Emma runnen al jaren een hotel op een prachtige plek midden in de bossen. Inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen, om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten.

Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles zal moeten worden gezet om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?

Een dolkomische klucht direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen elkaar in een razend snel tempo op, waardoor het publiek bijna geen tijd heeft om op adem te komen.

Hotel te koop