Een Ingewikkeld Verband

Dokter Van Campen staat op het punt een belangrijke toespraak te houden op een conferentie voor neurologen. Voor hij hier aan toekomt verschijnt zijn oude vlam en ex-verpleegkundige Anne Duffhuis. Zij brengt het nieuws dat hun relatie uit het verleden resulteerde in dochter Rosa, die beneden in de hal staat te wachten om haar vader eindelijk te ontmoeten! Van Campen probeert dit alles heimelijk verborgen te houden voor zijn vrouw Liza. Hij wordt hierbij geholpen door zijn collega-arts Gijs Voets. Echter, de chaos wordt alsmaar groter met de aanwezigheid van een officier van de politie, een professor, een reeks wel- en niet-bestaande hoofdzusters, een zwervende seniele patiënt en een volle injectiespuit kalmeringsmiddelen. Zo ontstaat er een wel heel ingewikkeld verband...

Benieuwd geworden naar deze hilarische klucht? Toneelvereniging De Eenakter speelt Een Ingewikkeld Verba

 

nd in Den Tref te Hapert. De avondvoorstellingen vinden plaats op 27 oktober, 2 en 3 november om 20:00 uur. De middagvoorstelling wordt gespeeld op 28 oktober om 14:00 uur.

Studenten krijgen €2,- korting door in het winkelmandje Studentenkorting2018 in te voeren en op "Kortingscode toepassen" te klikken. Zij dienen hun studentenpas bij de kassa te laten zien.

Bestel hier de tickets

Maak kennis met...

Professor Marijnissen - Oud-hoofd chirurgie en voorzitter van de raad van bestuur van het Andrea ziekenhuis. Koninklijk onderscheiden en daar erg trots op.

Dr. David van Campen - Neuroloog die de conventie voorzit. Gelukkig getrouwd en erg ambitieus.